~~hati ku trharu~~

Published January 28, 2010 by zakiahnizuan

salam..shat?

sy alhamdulilah shat..sblm nie kan sy ada cite pasai doc suspect uri sy kt bawah kan…so selasa lps,sy pun g la check kt pakar…n result nyer..alhamdulilah…doc pakar 2 ckp,dia nmpk uri kt atas n kpla baby dh kt bawah…hehehe…alhamdulilah..

everything dh ok skrg..tunggu nk deliver ja lg…n smlm suami sy ckp 1 berita gembira! dia dh batalkan kursus yg dkt2 ngan due date sy 2..sbnr nyer ada jugak rs brsalah dlm hati sbb thn lps,dia x p pun mn2 kursus..pastu thn nie bl dpt,dkt ngan due date sy lak..awal2 dia cm smgt ja nk p..tp sy kot yg sk uat ayat sedih bg kt dia,mmbuatkan dia batalkan tuk join kursus 2..alasan dia bg smlm,kursus 2 teruk sket kna hentam..bersalah nyer sy rs…rs mcm selfish lak..

tp time dia nk p 2,btl2 ngan due date sy..n sy akan brseorangan kt umah..sampai mama sy ada pesan kt dia,kalu dia nk p kursus 2,biar lah ada sorang teman sy kt umah..dia takut sy sakit brsalin sorang2 n x time 2 x mampu nk drive or buat pe2 sorang2 kt umah…

mgkn sbb 2 kot,dia sanggup lepaskan kursus 2…tq abg..trharu nyer kiah..sayang jugak abg kt kiah ye..hehehe…

skrg sy dh x smgt sgt nk mai keje..huhuhu..sori anak2 murid ku…mgajar pun cm ala-ala gitu2 je…tp still lg blh brkawad round 1 kelas check keje korang suma ye..even kelas 2 jam n kt tgkt 3,sy still lg leh check kerja korang tanpa henti ok…sampai bl blk umah,lenguh blkg2 sy…brjalan non-stop 4 two houurs!

ok lah..nk smbg buat keje sket2 lg..daaa..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

BARELY SUPERMOMMY

The (mis)adventures of me coping with mommyhood and life..

~~Forever In Mind~~

Sweet Memories

we're happy together :-)

semoga Allah memberkati hidup kami

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggers like this: