ermmm???…saya tak pandai mgajar kot…

Published February 11, 2011 by zakiahnizuan

assalamualaikum…

ujung minggu br nk leh post cite..wuawuawua….adoi la..minggu nie sy sibuk memarking ujian bdk2..menimbun2..cuti sem lps dok sakit2,so x de mood nk mgarang pe2..nie pun mood suam2 kuku je..bl tgk markah bdk2, Ya Allah..teruk2…

trasa sem nie mcm x reti mgajar ja..kelas sains,separuh failed..adoi la..sedangkan sem lps,nak ada yg failed pun susah..sem nie cm hapa lg..mmg sy x pandai mgajar la..kertas maths pun sama..adoi..sy kna buat perubahan nie..tp buntu..x tau nk buat cmne..sem nie lak segala penilaian mgikut AST,so cm skema la sikit..sbb stiap bab dinilai dgn lain2 cara..so sem nie br nk mula memahami sistem penilaian baru..ke saya baik sgt ngan bdk2@bdk2 x buat latihan yg saya bg…ermmm?????…cmno nie???

blh tlg bg idea sikit cmno nk buat?

ihsan dr en.google..huhuhuh

Advertisements

2 comments on “ermmm???…saya tak pandai mgajar kot…

  • kiah, rasanya kita punya soalan kalo nak ikut AST yg low medium high tu mmg penin..sbb stp org penilaian berbeza..bila buat soalan pun jadi x sama la..ada lec kat cni bgtau, kalau thp low tu sebenarnya mcm kita dah bagi jwpn, students plh shj..mcm kita buat soalan aplikasi tu yg plh2 ja jwpn drpd yg disediakan..
    so kalau mcm maths plak, thp low tu mmg yg plg sng la..yg basic jer sumer dah ada masuk dlm rumus ja..
    kalau dah ramai fail ujian, maknanya mmg kena revise blk la soklan yg kita buat tu kan..hehe..

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    BARELY SUPERMOMMY

    The (mis)adventures of me coping with mommyhood and life..

    ~~Forever In Mind~~

    Sweet Memories

    we're happy together :-)

    semoga Allah memberkati hidup kami

    WordPress.com

    WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

    %d bloggers like this: